Over ons

Opdrachtgevers die met Cequ Dakbedekkingen in zee gaan, krijgen een dak aangemeten dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Wij gaan er vanzelfsprekend vanuit dat het bedekken van daken vraagt om maatgerichte oplossingen. Geen dak is immers hetzelfde, nieuwbouw of renovatie, klein of groot, kunststof of bitumineus, ieder project verlangt een eigen aanpak. Onze kennis van daken vertalen we snel in vakkundige oplossingen.

Jaarlijks onderhoud daken


Cequ Dakbedekkingen staat bekend om de persoonlijke benadering en klantgerichte aanpak. Wij voorzien u graag van advies en ook de nazorg van elk project nemen wij uitermate serieus. Zo raden wij u aan uw dak één keer per jaar te laten inspecteren en indien dat nodig is onderhoud uit te laten voeren. Bijvoorbeeld als er een stapel bladeren op uw dak ligt: Het is van belang om deze bladeren te verwijderen omdat ze niet alleen zorgen voor een rottingsgeur, fungeren als broedplaats voor muggen en insecten, maar ook kunnen bevriezen in de winter en mogelijk zorgen voor lekkages. Zo verlengt u niet alleen de levensduur van uw dak, u houdt uw dak ook in optimale staat.

Bij Cequ Dakbedekkingen heeft u één aanspreekpunt. Daarnaast werken wij snel en efficiënt, zodat u nauwelijks merkt dat wij aanwezig zijn.