Hellende daken

U kunt bij Cequ Dakbedekkingen terecht voor hellende daken bedekt met verschillende soorten dakbedekking. De meest gebruikte dakbedekking voor een hellend dak zijn dakpannen. Naast keramische en betonnen dakpannen heeft u de keuze uit tegelpannen. Voor tuinhuisjes of als dakbedekking van onregelmatige of ronde vormen, waaronder de nok of de hoeken van uw dak, zijn shingles uitermate geschikt.

Dakpannen

Keramische dakpannen zien we erg veel op daken in Nederland en België. U kunt er daarbij ook voor kiezen de dakpannen te verglazen met als resultaat een mat of hoogglanzend uiterlijk. Dakpannen zijn er in verschillende formaten, kleuren en vormen. De trend in Nederland is voornamelijk het gebruik van zwarte of donkergrijze dakpannen. Voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding raden wij aan om betonnen dakpannen te kiezen. Naast keramische en betonnen dakpannen kunt u ook kiezen voor tegelpannen. Deze dakpan is een betonnen dakpan zonder golving.
Dakpannen zijn een populaire dakbedekking voor nieuwbouwwoningen. Dat is ook niet zo vreemd want naast het esthetische aspect van uw woning zijn dakpannen windvast en waterdicht.

Cequ Dakbedekkingen geeft standaard 10 jaar garantie op uw dakpannen.

Shingles

Shingles zijn stroken dakbedekking bestaande uit bitumen ingelegd met glasvlies. De weerbestendige beschermlaag die wordt aangebracht op de bovenkant van de stroken zorgt ervoor dat de shingles bestand zijn tegen weersinvloeden zoals regen, hagel en wind. U heeft veel verschillende mogelijkheden voor de vorm en kleur als u kiest voor shingles als dakbedekking. Ongeacht uw stijl is er altijd wel een passende kleur te vinden. Shingels zie je vaak terug als dakbedekking op tuinhuisjes of als dakbedekking van onregelmatige of ronde vormen zoals uw nok of de hoeken van uw dak. Hiervoor zijn ze ook uitermate geschikt vanwege de elasticiteit van het materiaal.

Shingles worden uitgerust met onregelmatigheden, schaduwschijn om de dakbedekking zo natuurlijk mogelijk te laten ogen.